Livsstil

Mange mennesker spørger ofte sig selv og andre om, hvad de drømmer, og gerne vil lave i løbet af deres liv. Formentlig minder disse drømme om det, adskillige andre mennesker drømmer om, da de fleste almindelige mennesker ofte blot drømmer om det gode liv. Måden som man vælger at leve det gode liv på kan dog variere meget. Nogle føler sig bedst tilpas i en mindre by, hvor de har god kontakt til naboerne, mens andre søger mod andre steder, hvor de føler bedre mulighed for at kunne sprede deres vinger. Fælles for dem alle er det dog, at de alle drømmer og forsøger at indrette deres liv, så de i sidste ende får mulighed for at realisere de drømme de har. Når de står over for nye valg i tilværelsen, vil de forsøge at tage de bedst mulige beslutninger. Det kan for eksempel være, at man føler at der trænger til at ske noget nyt i tilværelsen. Man ønsker måske at købe nye møbler til stuen, eller købe nye fotografier, til at pryde væggene i hjemmet. Disse valg vil ofte afspejle, hvor man befinder sig i tilværelsen, hvorved fotografierne ofte fortæller en historie om, hvad det er der er vigtigt i øjeblikket. Det er netop øjebliksbilleder, der findes på hjemmesiden, hvor vi for eksempel ser mennesker, igang med deres daglige gøremål, i hjertet af en stor by.

Først og fremmest drejer tilværelsen sig om, hvilke daglige vaner man har, og hvilken smag og præferencer man generelt har. Ofte spiller det både sammen med økonomiske, kulturelle, sociologiske og kunstneriske aspekter af tilværelsen. Derfor vil den kunst, som man interesserer sig for, ligeledes kunne variere. Nogle mennesker finder byens pulserende natteliv yderst interessant, mens andre vil vende deres interesse mod andre dele af tilværelsen. Måske nyder disse personer i stedet en sommerdag fra verandaens skygge. På denne hjemmeside vil der kunne findes fotografier, der viser personers vidt forskellige livsstil og daglige gøremål, og der vil være taget fotografier fra mange følgende steder.

Bag fotografierne fra disse steder, gemmer der sig mange spændende historier, der blot venter på at blive opdaget og fortalt. Fotografierne fortæller således anekdoter, men de fortæller dog ofte ikke hele historien, da kunstneren har sørget for, at der er rum til fri fortolkning. Essensen kan ofte ikke fastlægges helt entydigt, da der er tale om fotos med malerisk og harmonisk udtryk. På mange måder kan det siges, at et fotografi eller et maleri blot er en del af en større sammenhæng, og viser derfor kun en del af det samlede billede. Der vil derfor til hver en tid være en stor sandsynlighed for, at den enkelte person kan fordybe sig i værket på forskellige måder, men vil ende op med et forskellige resultater. Dette medfører samtidigt at den historie, som man vil få ud af fotografiet kan variere, da man tolker dem på vidt forskellige måder og bringer forskellige vinkler til at belyse billedet. Fotografierne på hjemmesiden kan for eksempel centrere omkring, hvad livet i byen har at byde på, men der vil samtidig være mulighed for at finde frem til mange andre historier gemt i billederne.

Da der er rig mulighed for fri tolkning og kreativitet, handler det om at finde ud af, hvad det vigtigste for dig er. Det handler om at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig, og hvordan du kan nyde de fotografier, som er tilgængelige her på siden. Ofte handler det om kvalitet fremfor kvantitet, hvorfor det kan være en god idé at undersøge siden for at finde frem til det billede, der passer allerbedst til dit formål og dine ønsker.